Фирмата Елит-ком Компјутерс егзистира веќе 13 години и нејзината главна дејност е трговија на големо и мало со компјутерска опрема и потрошен материјал, компјутерска галантерија и бела техника.

 

Фирмата Елит-ком Компјутерс  e

 НР GOLD PARTNER.

HP Circle_Logo_150dpi_RGB

 
vivax.png philips.png Verbatim-logo.png samsung-logo.png PANASONIC.png lexmark.png OKI.png canon.png hp_logo.png Epson_logo_tagline_r_287.png fullmark_logo.png
Find us on Facebook
Follow Us